Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
МЛАДЕЖКИ ПОХОД ДО ДЯВОЛСКИЯ МОСТ
27 Март 2011

  [Още снимки]

По повод настъпването на пролетта в събота областният съвет на МДПС в Кърджали организира поход до Дяволския мост край Ардино. В инициативата се включиха около 500 младежи от общинските младежки структури на ДПС.
В Ардино участниците бяха посрещнати от председателя на общинския съвет на ДПС и кмет на община Ардино Ресми Мурад. Той поздрави младежите за ефектната инициатива. Това е един от начините да се популяризират историческите, културни и архитектурни забележителности, намиращи се на територията на областта. Младите хора, вместо да седят с часове пред компютрите или да стоят в заведенията, нека все така да са организирани за здравословни и полезни действия, сподели общинският кмет.
За радост на участниците съботният ден беше много слънчев и те изминаха пеша близо 10 км. по маршрута Ардино - Дяволски мост. Походът беше първи за много от тях, с много емоции и неповторими преживявания.
Организаторите бяха осигурили храна и вода за всички участници.
Председателят на общинския съвет на МДПС в Кърджали Байрям Байрям отбеляза, че за втора поредна година участват в подобна инициатива по повод настъпването на пролетта. Миналата година посетили средновековната крепост „Моняк” близо до с. Широко поле. Целта им е по-добре да опознават Родопите, както и да се научат на общуване с природата.
Председателят на общинския съвет на МДПС в Ардино Бахтияр Ходжов заяви, че Дяволският мост е един от най-красивите забележителности в страната ни и трябва да придобие по-голяма известност.
23-годишната Найме Мустафа от Момчилград за първи път посещава Дяволския мост. Учи във Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий”. За инициативата тя научила от социалната мрежа „Фейсбук” и решила да се включи в масовата инициатива. Найме препоръчва да се ходи пеша в планината.
Гюнер ШЮКРИ

Прочитания: 882 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари