Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ИЗЕТ ШАБАН ЩЕ УПРАВЛЯВА ВРЕМЕННО ОБЩИНА АРДИНО
22 Септември 2011


Зам. кметът Изет Шабан ще управлява община Ардино до провеждането на местните избори и влизането в правомощия на новия кмет. Решението бе прието на последното заседание на местния парламент в община Ардино. Предложението на кмета Ресми Мурад за възлагане на правомощия на Изет Шабан е сэгласувано с останалите зъместник кметове, стана ясно по време на заседанието.
Преди да излезе в отпуск градоначалникът Ресми Мурад изказа своята искрена благодарност за безрезервната подкрепа и коректните съвети, които е получавал по време на мандата от общинските съветници. Мисля, че изкарахме един много успешен мандат не само с кметския екип, но и с всички вас, сподели още Ресми Мурад. Пожелавам на колегите, които са кандидати за общински съветници в различните листи да бъдат избрани. Винаги ще се отнасям с уважение и към онези, които вече не са кандидати за съветници и не са в листите, каза още г-н Мурад.
На последното си заседание за този мандат местния парламент при 16 проекта за решения. По важните от тях се отнасяха за кандидатстване на община Ардино като партньор на Фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии” с проект по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и извършване на компенсирани промени между отделните обекти в рамките на определените средства за капиталови разходи за 2011 г.

Прочитания: 843 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари