Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
НА КРАЧКА ОТ МЕДАЛА
29 Ноември 2011

  [Още снимки]

Двама 11- годишни юнаци от едноименния спортен клуб по тенис на маса в гр.Ардино, участваха през уикенда във втория кръг от републиканския турнир „Млад олимпиец” в гр.Варна. След оспорвани двубои с 32-мата най-добри в страната, Никола Хаджийски се класира 4-ти, а година по-малкият Митко Кисьов 13-ти в крайното класиране! Съвсем малко не достигна на Ники-то да спечели медал от Републиканско първенство, но с показаният спортен хъс подсказа за амбициозните си намерения в бъдеще!
Опитният им треньор Бахри Юмер- възпитаник на традиционно силната школа на Решат Айдън и Дургут Адемов-Джофи, не скри задоволството си от доброто представяне на своите питомци, с които работи още от първи клас. „Искрено съжалявам за пропуснатия медал, който заслужено можеше да краси гърдите на Никола, но нищо – това ни амбицира да работим още повече в следващите месеци за да докажем на всички силата, мощта и добрите традиции на Ардинската школа в тениса на маса!”
„СКТМ-Ардино притежава една от най-добре поддържаните зали за тенис на маса в Южна България- спомена Председателя на клуба инж.Азис Мурад.
-Благодарение на грижите на основния ни спонсор Община Ардино в лицето на Кмета Ресми Мурад, тенис-залата е наскоро ремонтирана и добре отоплена през зимния период. Очакваме през лятото на новата 2012 г, реномирани участници, както винаги, в поредното издание на международния турнир за кадети и кадетки „Джофи”!

Прочитания: 639 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари