Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
БАХРИ ЮМЕР ВЗЕ МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ТРЕНЬОР ПО ТЕНИС НА МАСА
22 Декември 2011


Настоящият селекционер на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак 2005” от Ардино Бахри Юмер изкара първото ниво на треньорската школа на Международната федерация по тенис на маса. 40-годишният специалист взе лиценз „треньор със сертификат“, както се води официалното название на ценза. Заедно с него, същия сертификат придобиха още седемнадесет души от различни краища на страната. Те покриха минималните критерии на едноседмичния курс в Чепеларе с инструктор Алексей Евтимов от Беларус, след което издържаха и изпитите за треньорска дейност. С вземането на дипломата Бахри Юмер, вече ще имат право да бъде треньор по тенис на маса във всички краища на света. Курсът се проведе със съдействието на Българската федерация по тенис на маса.
Опитният треньор Бахри Юмер започва състезателната си дейност в родния си град на седемгодищна възраст. Възпитаник е на традиционно силната школа на Дургут Адемов - Джофи. През 1986 г. е сребърен медалист от индивидуалното първенство на страната за юноши и златен медалист на двойки от същия турнир. Състезавал се е в отборите на „Юнак”, „Хасково” и „Димитровград”. През 1991 г. започва треньорската си кариера в “Юнак”. До тогава треньор е бил Дургут Адемов (Джофи). Известно време е играещ треньор в Люлебургаз, Истанбул и Бурса. През 2003 г. се завръща в родния си град Ардино, където отново е назначен за треньор на клуба. Под негово ръководство отборът печели многократно призови места на областни и републикански състезания, както и на държавните игри на малките селища в България.
СКТМ „Юнак 2005” притежава една от най-добре поддържаните зали за тенис на маса в Южна България. Благодарение на грижите на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад, тенис-залата е ремонтирана и добре отоплена през зимния период.
Треньорър Бахри Юмер изказва своите сърдечни благодарности към ръководството на общината за оказаното им съдействие за развитието на тениса на маса в Ардино.

Прочитания: 687 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари