Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ТЕНИСИСТИТЕ НА АРДИНО ЗАЕХА ЧЕЛНИТЕ МЕСТА В ОБЛАСТНОТО
26 Март 2012

  [Още снимки]

В събота в Ардино се проведе Областният етап на ученическите игри по тенис на маса. Общо 11 отбора в две възрастови групи (от 5 до 7 и от 8 до 10 клас) си оспорваха правото да представят областта в зоналния кръг на игрите. Срещите преминаха при голям интерес и с много емоции.
Шампиони при момчетата от пети до седми клас станаха представителите на домакините от СОУ „В.Левски” в състав: Никола Хаджийски, Керем Хасан, Зекерие Мюмюн и Юджел Мустафа. Възпитаниците на Месут Хайрулов победиха с по 3:0 връстниците си от ОУ „Й.Йовков” от чернооченското село Житница, ОУ „Ив.Вазов” от кирковското село Чакаларово и СОУ „От.Паисий” от Кърджали, а на финала се наложиха с 3:1 срещу отбора на момчилградското основно училище „Д-р П.Берон”. В решаващата четвърта среща Зекерие Мюмюн победи Тургай Местаноглу с 3:1 гейма.
Областен първенец при момичетата в същата възрастова група е отборът на ОУ „Д-р П.Берон” от
Момчилград, които продължават напред със служебен успех. Това стана поради неявяване на останалите тимове, първоначално вписани за участие в надпреварата.
При юношите областен първенец отново е тимът на СОУ „В.Левски”. Възпитаниците на Стефан Димов се класираха безпроблемно за следващия етап на надпреварата. Във финалната среща ардинци спечелиха срещу връстниците си от ГПЧЕ „Хр.Ботев” с 3:2. Преди това сразиха съставите на СОУ „Н.Й.Вапцаров” от Момчилград и СОУ „Н.Й.Вапцаров” от Бенковски. Победителите играха в състав: Борислав Тенекеджиев, Борис Мирчев, Райчо Драгиев и Рафет Еминов.
При девойките в зоната продължава формацията на ГПЧЕ „Хр.Ботев” също със служебен успех, поради неявяване на съперничките им..
Венета Добрева, старши експерт в РИО на МОМН Кърджали изказа своите благодарности към ръководството на община Ардино за перфектната организация по време на турнира, както и за активното участие и добрите спортни изяви на отборите. Тя пожела успех на победителите в зоналния етап на Ученическите игри.

Прочитания: 697 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари