Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ЦИРК „ФЕНИКС” ПОКАЗА ДРЕСИРАНИ КАМЕРУНСКИ КОЗИ В АРДИНО
18 Юни 2012


За втора поредна година цирк „Феникс” от София зарадва с две представления малки и големи в град Ардино. Кучета, понита, котки, гълъби, камерунски кози, гьотенбергско мини прасе бяха част от спектакъла. Спиращи дъха номера показа Даниела Валоскова, собственик на пътуващия семеен цирк. Тя възхити присъстващите с антипот ( жонгльорство с крака), въртене на обръчи и изключителният номер, с който тя е рекордьор въртейки обръчи висяща изцяло на собствената си коса.
Малчуганите се засмяха от сърце с клоуните Смешко и Пешко. Аплодисментите на публиката накрая беше награда за всички участници в богатата програма на цирка.
Венета Илиева от Ардино сподели, че за втори път посещава гостуващия цирк.
„Заедно със сина ми Румен и дъщеря ми Даниела останахме много доволни от представлението. Всяко дете имаше възможност да поязди понито и да направи снимка за спомен с него. Надявам се подобни атракции да идват по-често в Ардино, за да се забавляват децата и да се запознаят с цирковото изкуство”, каза г-жа Илиева.
„Цирк „Феникс" е създаден през 2008 година. Ардино е поредният град от турнето ни през тази година. Впечатлени сме от сърдечността и радушието на родопската публика.
Обичаме да сме по-близо до хората. Искаме да възвърнем любовта и уважението към цирковото изкуство. Преди да създадем цирк „Феникс" заедно с родителите ми сме представяли България в четири континента и повече от 20 страни по света. Номерът „коса" се работи от мен вече от 20 години. Това е атракция, която рядко се среща по световните сцени и е единствена у нас. А изпълнението на въртене на обръчи, висяща изцяло на собствената си коса, е единствено в света”, сподели Даниела Валоскова.
Цирк „Феникс” скоро ще гостува още в Джебел, Момчилград, Крумовград и Кърджали.

Прочитания: 603 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари