Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
АРДИНЦИ СЕ ДОКОСНАХА ДО КРАСОТАТА НА КЕРАМОТИ И ТАСОС
02 Юли 2012

  [Още снимки]

По идея на Синдикалната организация на учителите, колективът на Обединено детско заведение „Слънце” в Ардино осъществи през уикенда еднодневна екскурзия до Гърция. Тя беше организирана като успешен финал на една наситена с дейности и добри педагогически постижения учебна година.
„Туристическата ни обиколка в южната ни съседка започна с разходка в малкото живописно градче Керамоти, което отстои на почти еднакво разстояние от Кавала и Ксанти и се намира в най- голяма близост до остров Тасос. Направи ни впечатление, че въпреки активният летен сезон, в Керамоти нямаше огромни тълпи от туристи, но пък забелязахме присъствието на много български летовници. Част от нашата група се отправи да отмаря на известния плаж „Коко бийч”, а останалите с ферибот посетихме Тасос”, сподели директорът на ОДЗ „Слънце” Димитрина Александрова. Тя добави, че за втори път пътува до известния гръцки остров и е очарована от красивата природа, кристално чистата морска вода, както и пъстротата от многото цветя и зеленина.
Касиер-домакинът Азизе Шакирова за трети път посещава Гърция. „Керамоти е идеално място за почивка за всички, които искат да отдъхнат настрани от шума на големите курорти и лъскавите хотели. Крайбрежният град е чист и подреден, а местните хора са много любезни. С възнагражденията, които получаваме в България, не можем да си позволим по-дълъг престой на това забележително място. Цените са идентични с нашите, но като европейска валута. Успях да купя единствено подарък за моето внуче. Искрено се надявам да имам възможността отново да посетя това прекрасно място с моето семейство и друг път”, разказа след екскурзията Азизе Шакирова.

Прочитания: 687 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари