Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


ОБЯВИ
 
ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „В СВЕТА НА ИТ ТЕХНОЛОГИИТЕ“ КЪМ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“, ГРАД АРДИНО
01 Април 2020


На 1.04.2020 година се проведе първата представителна изява на клуб „В СВЕТА НА ИТ ТЕХНОЛОГИИТЕ“ към СУ „Васил Левски“, град Ардино по проект BG05M2OP001-2.012-0001 „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Представителната изява се проведе изцяло във виртуална среда, тъй като бе обявена световна Пандемия и препоръката бе да не се излиза от къщи. Работата по проекта се пренасочи в режим на работа изцяло във облачна среда и по конкретно се използват възможностите на Google Classroom. Обучението се провежда в асинхронен режим, т.е. предварително подготвени материали се качват във системата. Материалите са под формата на презентации, лекции, клипове, доклади и т.н. Платформата да възможност да се създаде и дискусионна среда. Учениците имат възможност да прикачват материали, да публикуват, да взимат отношение по конкретна тема и т.н.
Представителната изява бе под надслов „ Какво научих и какво мога в дигиталния свят? Използване на облачни технологии.“ Бе демонстрирана работа изцяло в нова среда и нови условия. Как се работи във виртуална среда: основните идеи и правила за работа. Преглеждане, търсене и филтриране на информация. Как се съхранява, споделя и се защитава информация.
Ръководителя на клуба Алпер Абдурахман, под формата на презентация представи, както идеите на това обучение, така и някои интересни материали разработени и представени от учениците участващи в клуба.

Прочитания: 15 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари