Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
Новини
 
ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАНЕТО НА ПЪТЯ ОТ ДЖЕБЕЛ ДО СИНЧЕЦ
04 Май 2016

  [Още снимки]

Започна полагането на асфалтовата настилка на участъци от пътното трасе „Ардино -Синчец – Църквица – Джебел”. Ремонтните дейности се извършват по поръчка на Областното пътно управление в Кърджали. От фирмата-изпълнител „Пътстройинженеринг” АД увериха, че при благоприятни метеорологични условия се очаква работата да приключи за около седмица.
Пътният участък е част от 3-класната републиканска пътна мрежа, преминава през териториите на общините Ардино и Джебел и се стопанисва от Областното пътно управление в Кърджали. Това е най-пряката връзка между двете общини и от жизненоважно значение за населението, тъй като е с приоритет и за трансгранично сътрудничество с Гърция. Стратегическо значение заема и за движението на пътници и товари от Средните Родопи, като осъществява връзка с коридор №9 и прохода Маказа през Джебел, Слънчоглед и Загорско.
Припомняме, че отсечката „Ардино - Синчец – Църквица– Джебел“, която бе в окаяно състояние и създаваше реална опасност от възникване на пътни инциденти, бе ремонтирана преди две години след писмо на кмета Ресми Мурад до бившия министър на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева и Агенция „Пътна инфраструктура“ към Министерството на регионалното развитие.
Кметът на ардинското село Синчец Хълми Мустафа изказва своята огромна благодарност към ръководството на Областното пътно управление в Кърджали за предприетите мерки за възстановяване на трасето.

Прочитания: 661 пъти

 
Преброяване 2021
 
 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари