Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
Новини
 
ГОСТИ ОТ КЪРКЛАРЕЛИ ПОСРЕЩНАХА В ОБЩИНА АРДИНО
26 Май 2016

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад прие в кабинета си заместник кмета на побратимената община от турския град Къркларели Адем Севим, придружен от общинския съветник Корай Челикканат и гл.специалист „Връзки с обществеността”
Варол Шен.
Гостите от Р.Турция пристигнаха в родопския град, за да вземат участие в празничната програма на общината, посветена на 24 май. Обсъдени бяха възможностите за бъдещо партньорство и разработване на съвместни културни проекти и програми. В срещата взеха участие председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината инж. Изет Шабан.
Преди да отпътуват гостите от южната ни съседка положиха цветя пред бюст-паметник на родения в Ардино световноизвестен писател Сабахаттин Али в двора на общинския музей. В централния парк на града посетиха и борчето, засадено през 2007 година в памет на Сабахаттин Али при тържественото отбелязване на 100-годишнината от рождението на писателя.
„Ардино е красив и спокоен град с много гостоприемни хора. Очаровани сме”, заяви зам.-кметът на Къркларели Адем Севим. Той уточни, че в края на май организират пролетен фестивал, като проява на човешкия стремеж към щастие и кметът на Ардино ще бъде желан гост на фестивала.
Къркларели /Лозенград/ се намира недалеч от границата с България и е областен център. В центъра на града има парк, който носи името на Сабахаттин Али.

Прочитания: 445 пъти

 
Преброяване 2021
 
 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари