Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
Новини
 
ОДЗ „СЛЪНЦЕ” В АРДИНО ИЗПРАТИ БЪДЕЩИТЕ СИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ
31 Май 2016

  [Още снимки]

Обединено детско заведение „Слънце” в Ардино изпрати своите бъдещи деветнайсет първокласници. Момичетата и момчетата от подготвителна група „Пчелички” под ръководството на учителките Николина Пенчева и Веска Стоянова пяха, рецитираха, танцуваха във вихъра на валса, решаваха задачи и отговаряха на въпроси.
Директорът на ОДЗ „Слънце” Димитрина Александрова поздрави бъдещите първокласници. „Днес децата от група „Пчелички” напускат жужащият кошер на ОДЗ „Слънце”, показвайки за пореден път, че притежават знания и умения, навици, талант и компетентност, за да поемат новата социална роля – „ученик”, заяви в своето приветствие Димитрина Александрова. От името на екипа на детското заведение тя изказа искрените си благодарности към общинското ръководство за добрия диалог, който продължава от години, взаимното уважение и постигнатите добри резултати.
В обръщението си към родителите директорът на градината им благодари за това, че през изминалите години са били неизменна опора и в тяхно лице винаги са намирали добри партньори. Пожела им да продължават да подкрепят своите деца и в училището, защото те ще имат нужда от нея.
Със сълзи на очи дългогодишната учителка Николина Пенчева, която като стожер и майка неуморно се грижеше четири години за децата от група „Пчелички”, с огромно вълнение поздрави малчуганите за тяхното успешно приключване. Пожела им да продължават да бъдат здрави, умни и все така отговорни, както и до сега.
Всяка „пчеличка” получи първото в живота си удостоверение за завършена образователна степен и грамоти за отлично представяне в дейностите провеждани в детското заведение. Децата като истински абитуриенти отброяваха от 1 до 4 и с мощно „ура” изразиха своята радост, че постъпват в първи клас. Последваха сълзи на прощаване с първите учители, цветя, снимки.
От името на кмета на общината Ресми Мурад старши инспекторите към отдел „Образование, култура и спорт” Сюлбие Али и Улвие Муталибова връчиха на децата подаръци.
От името на родителите Олга Гавраилова благодари за всеотдайния труд на учителите, директора и целия персонал на ОДЗ „Слънце”.
В края на празничната програма, за да им върви по вода, бъдещите първолаци минаха под цветен венец, а директорът Димитрина Александрова лисна менче със здравец и вода с пожелание за здраве и късмет.
Празникът продължи с детско парти в кафе-сладкарница „Арда”, където присъстваха деца, родители и педагогическият екип на групата.

Прочитания: 498 пъти

 
Преброяване 2021
 
 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари